Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2. Rész

2008.03.12
Tovább a sárgaköves úton
 

Sandra otthon lefekszik és azonnal el is alszik mert nagyon fárasztó napja volt. Másnap az iskolában szokásosan telt Sandra napja… semmi extra. Nade iskola után elment takarítani. Norbeeéknál szokás szerint szól a zene. Sandra megint mosolyogva és táncolva takarít. Norbee látja őt az ablakból és mosolyogva nézi a lányt. Feljebb hangosítja a zenét, Sandra méginkább elmosolyodik és táncol tovább.

 

Norbee: * Vajon megszólítsam munka után?* 

 

Sandra végez a takarítással és kimegy az ajtón. Norbee már ott várta. Sandra elpirul.

 

Sandra: * Te jó ég! Mit keres itt?! *

 

Norbee pirultan és kicsit félénken,de elhívja Sandrat egy discoba és Sandra boldogan mond igent az ajánlatra. Másnap Cathynak elmeséli a dolgot és nagyon boldogok mind a ketten!

 

Cathy: És tudod már mit húzol fel?

 

Sandra: Majd kitalálom! – mosolyog –

 

Az iskola szokásosan unalmasan telik semmi extra. A disco az nap este van. Sansdra ismét dolgozni indul és megint szól a zene a szomszédbam. Már megszokásból tánciolva takarít és közben énekel. Mosolyogva, jókedvűen végez a munkával és Norbee ismét kint várja.

 

Norbee: Esetleg hazakísérhetlek?

 

Sandra: Persze!

 

Elindulnak hazafelé szinte egy szót sem szólnak egymáshoz mert félénkek. Sandra otthon bemutatja a szüleinek Norbeet. Felmennek Sandra szobájába és Sandra kiválasztja a ruháját, sminkel és a haját is természetesen megcsinálja majd elindulnak. A lány elég ideges mert most jár először discoban. Bemennek és Sandra csodálatosnak tekinti a helyet. Elkezdenek táncolni, a lány eléggé szégyenlős a tánc terén ezért távolság tartó egy kicsit.Norbee megfogja Sandra derekát aki nagyon elpirul emiatt, de utána mosolyogni kezd és kezd egyre jobban belejönni a táncba és már nem igazán ideges. Egy kört alakítanak Norbee és Sandra köré majd megállnak a táncal és néznek körbe, hogy mi is folyik ott? Cathy is épp abban a discoban szórakozik majd kíváncsiságból odamegy megnézni, hogy mi van ott. Látja, hogy Sandra egy sráccal van a körben.

 

Cathy: Hajrá Sandra!!!

 

Sandra meglátja Cathyt ahogy bíztatja majd elmosolyodik és a kezét Norbee vállára teszi majd ismét táncolni kezd, úgy mint még soha. A körülöttük lévő emberek és Cathy bíztatja őket tapssal. A zene végén Norbee közelebb húzza magához Sandrat majd átkarolja és megcsókolják egymást. Egymásra néznek majd márolnak és ujjongnak a többiek. Cathy örömében ugrálni kezd majd odamegy és gratulál a sikernek.

 

Sandra: Norbee, ő itt Cathy, Cathy, ő itt Norbee!

 

Cathy: Helló!

 

Norbi: Szia! – kezet fognak –

 

Sandra táncol tovább Norbeeval. A buli után Norbee hazakíséri a lányt a lakáshoz. Csókkal köszönnek el egymástól és ráadásnak még egy ölelés. Sandra felmegy a szobájába és lefekszik az ágyra mintha ő lenne a világ leges legboldogabb lány a világon!

 

Sandra: Rózsaszínben látom a világot!! * Most legszívesebben sikítanék örömömben de este van… meg hülyének is néznének! De annyira boldog vagyok! Jaj! Elsem hiszem, hogy ez megtörtént! Olyan mintha csak álmodnék, nem akarok felébredi soha ebből az álombó! *

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.